JG2954

HOME > PROPERTY >

Exclusieve vrijstaande villa in San Juan dichtbij strand en faciliteiten

JG2954

Omschrijving

Deze exclusieve ontwikkeling is een architectonisch project dat een aangename, familiaire sfeer biedt met alle gewenste comfortfaciliteiten. Gelegen in San Juan, verenigt deze ontwikkeling traditie en moderniteit in een uniek ontwerp dat uw comfort, kwaliteit en welzijn centraal stelt. Het betreft een van de meest prestigieuze woongebieden in de provincie Alicante.

Deze pittoreske, veilige, rustige en exclusieve locatie biedt een breed scala aan diensten binnen handbereik en uitstekende bereikbaarheid tot recreatie, winkels, enzovoort. Een unieke plek om te genieten van de frisse zeelucht, op slechts iets meer dan 1 km afstand.

De privacy van uw woning is gegarandeerd, evenals de intimiteit en rust van uw gezin, met huizen omgeven door voetgangerspaden en minimaal verkeer, ver verwijderd van de drukte en het lawaai van grote steden.

Deze villa’s zijn volledig onafhankelijke woningen, waardoor u zich zelfs geen zorgen hoeft te maken over uw buren. Deze locatie vormt een afgesloten, beveiligde woonwijk met de hoogste veiligheidsmaatregelen, zodat niets of niemand u hier en nu in de weg staat om volledig op uw gemak te voelen.

€ 664.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.