JG2944

HOME > PROPERTY >

Exclusieve villa’s op royale percelen van 800m², in het hart van Pinar de Campoverde

JG2944

Omschrijving

Exclusieve villa’s op royale percelen van 800 vierkante meter, gelegen in het hart van Pinar de Campoverde. Dit idyllische stadje ligt op een beboste helling, slechts 7 kilometer verwijderd van de prachtige stranden van de Costa Blanca, met een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee. Hier geniet u van alle voorzieningen op loopafstand.

Pinar de Campoverde telt ongeveer 3.000 woningen in de urbanisatie, hoofdzakelijk bewoond door Spanjaarden, Engelsen, Duitsers, Belgen en Nederlanders. Deze diverse gemeenschap brengt een rijkdom aan culturele invloeden met zich mee, wat bijdraagt aan de charme van het gebied.

Naar het oosten van Pinar de Campoverde bevindt zich het beroemde natuurpark “”Río Seco,”” waar u kunt wandelen langs de vaak droge rivierbedding en een spectaculaire kloof kunt bewonderen, uitgesleten door eeuwen van waterstroming door het gele zandsteen.

Pinar de Campoverde is gezegend met een typisch mediterraan klimaat, met bijna 3.000 zonuren per jaar en een gemiddelde wintertemperatuur van ongeveer 20 graden Celsius. Hier kunt u het hele jaar door genieten van aangename temperaturen en een overvloed aan zonneschijn.

Deze urbanisatie, behorend tot de stad Pilar de la Horadada, is het hele jaar door levendig en bruisend. Er is altijd iets te doen, te zien, te ervaren, en in tegenstelling tot andere plaatsen, sluit het niet in de wintermaanden. Hier ontdekt u een unieke levensstijl die het beste van de mediterrane charme en gastvrijheid combineert met een kosmopolitische sfeer.

€ 695.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.