JG3138

HOME > PROPERTY >

Exclusieve Villa’s in Torrevieja: Luxe Wonen op Ruime Percelen met Uitstekende Voorzieningen

JG3138

Omschrijving

Dit kleinschalige project bestaat uit vier villa’s op zeer ruime percelen van 400 vierkante meter, waarvan twee gelijkvloerse villa’s en twee villa’s met een verdieping. De gelijkvloerse villa’s hebben een (zuid)westelijke oriëntatie, terwijl de villa’s met een verdieping een volledige zuidelijke oriëntatie hebben.

Het project biedt de perfecte combinatie van locatie, comfort en design, en is gecreëerd om de kwaliteit van leven en vrijheid te verbeteren.

De prijs van de woningen is inclusief een zwembad (6,5 m x 3,5 m), verlichtingspakket voor binnen en buiten, keukentoestellen, vloerverwarming in de badkamers en een solarium. De locatie is ideaal dankzij de goede infrastructuur. Het project ligt op slechts vijf minuten van het centrum van Torrevieja, maar biedt alle comfort en rust van een urbanisatie met supermarkten, gezondheidscentra, parken en natuurgebieden in de buurt, zoals de Laguna van La Mata en Torrevieja. Dit natuurpark, met 3.700 hectare natuur van enorme ecologische waarde, is een wereldwijd bekend beschermd gebied.

De stad en haar omgeving bieden een breed scala aan recreatieve activiteiten, gevarieerde watersporten, winkelcentra, bioscopen, waterparken en restaurants.

Er zijn goede wegverbindingen naar de nabijgelegen golfbanen. Via de N-332 bereikt u de luchthaven van Alicante in een halfuur. Het grote winkelcentrum ‘Habaneras’ ligt vlakbij en het winkelcentrum La Zenia Boulevard is op 15 minuten rijden te bereiken.

€ 489.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.