JG3069

HOME > PROPERTY >

Exclusieve Villa met Bergzicht in Montesolana Pedreguer, Denia

JG3069

Omschrijving

Welkom bij dit unieke project, een volledig aanpasbare villa gelegen in de prachtige omgeving van Montesolana, in Pedreguer. Met een constructie van 160 m² biedt deze woning ruimte aan 3 slaapkamers en 3 badkamers, ideaal voor comfortabel wonen.

Deze villa, gelegen op een perceel van 486 m², biedt een adembenemend uitzicht op de omliggende bergen, waardoor elke dag een visueel spektakel wordt. Een van de opvallende kenmerken van dit project is de snelle licentieverlening, waardoor je binnen slechts 2 maanden kunt beginnen met de bouw.

Gunstig gelegen op slechts enkele minuten van de snelweg, het Portal de la Marina winkelcentrum en de prachtige stranden, geniet je hier van het beste van beide werelden – de rust van de natuur en de nabijheid van moderne voorzieningen.

Dompel jezelf onder in de schoonheid van de Marjal de Pego-Oliva en ontdek waarom Pedreguer een van de meest begeerde bestemmingen aan de Costa Blanca is. Met prijzen vanaf €540.000 is dit jouw kans om jouw droomvilla te realiseren in dit betoverende deel van Alicante.

€ 555.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.