JG3022

HOME > PROPERTY >

Exclusieve Villa met Adembenemend Zeezicht in Cumbre del Sol

JG3022

Omschrijving

Deze exclusieve villa, met adembenemend uitzicht op de zee, biedt de ideale woonsfeer voor gezinsleven of om te delen met vrienden. Gesitueerd op de top van Puig de la Llorençà, in het prestigieuze wooncomplex Cumbre del Sol, heerst deze villa over de omgeving met een ongeëvenaard panorama op de zee. Een locatie die uniek en exclusief is in de regio Costa Blanca Noord.

De moderne architectuur, een harmonieuze mix van strakke lijnen en mediterrane stijl, integreert perfect met de omgeving. Deze villa is doordacht ontworpen om zowel functionaliteit als comfort te optimaliseren, zonder enige concessie te doen aan het design. De riante tuin, gevuld met inheemse planten en kenmerkende elementen, wordt gekenmerkt door muren van natuursteen die de aandacht trekken.

Een eigen parkeerplaats op de bovenverdieping biedt ruimte voor maximaal twee voertuigen, waardoor de toegang tot de woning gemakkelijk bereikbaar is op dezelfde verdieping.

Bij binnenkomst ontdekt u twee kamers met privébadkamers en een terras, perfect om op elk moment van het spectaculaire zeezicht te genieten.

Op de begane grond bevindt zich de hoofdsuite van de villa. Een royale slaapkamer met een eigentijdse inloopkast voorzien van ruime kasten. De privébadkamer is een ware verrassing, met zijn royale afmetingen en luxe inrichting, inclusief designtoiletten van gerenommeerde merken. De mogelijkheid om een bad te nemen met uitzicht op zee maakt deze ruimte een van de meest exclusieve in de villa.

De keuken, uitgerust met topmerkapparatuur en een groot kookeiland, nodigt uit tot uitgebreide kook- en genietmomenten met familie en vrienden. De woonkamer straalt een warme sfeer uit dankzij de ruime open indeling en het natuurlijke licht, een perfecte ruimte om te ontspannen.

Afsluitend op deze verdieping bevindt zich een buitengewoon ‘infinity’ overloopzwembad op het terras, waar u verfrissende duiken kunt nemen terwijl u uitkijkt over de uitgestrektheid van de zee.

Op hetzelfde terras bevindt zich een overdekte ruimte, waardoor u bijna het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven dankzij het milde klimaat.

De benedenverdieping biedt een veelzijdige ruimte die u naar eigen wens kunt invullen: een vierde slaapkamer, een kantoor, een speelkamer, een fitnessruimte, de mogelijkheden zijn eindeloos.

De uitrusting van deze villa is van het hoogste niveau, met hoogwaardige voorzieningen zoals een keuken ingericht met designmeubels, topmerkapparatuur, vloerverwarming en meer.

Deze villa belichaamt de perfecte keuze om te genieten van een mediterrane levensstijl, met al zijn luxe en comfort.

€ 2.456.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.