JG2942

HOME > PROPERTY >

Exclusieve project op loopafstand van het strand in Villajoyosa

JG2942

Omschrijving

Dit exclusieve project omvat moderne appartementen op loopafstand van het strand, met verwachte oplevering in 2024. De appartementen bieden 2 of 3 slaapkamers, variërend van 70 tot 90 vierkante meter, inclusief een garage, 1 of 2 volledig uitgeruste badkamers en de mogelijkheid om extra opslagruimte toe te voegen.

De locatie is ideaal, gelegen in de wijk Gasparot, op slechts 900 meter van de prachtige Calas Malladeta en Puntes del Moro. Bovendien bevindt het winkelcentrum zich op slechts 950 meter afstand, en het historische centrum van Villajoyosa is slechts 1,5 kilometer verwijderd. U kunt ook binnen 15 minuten in Benidorm zijn en de luchthaven van Alicante bereiken in slechts 35 minuten.

Welkom in Villajoyosa, waar geschiedenis, natuur en de zee samenkomen. Deze prachtige plek heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oudheid en biedt een betoverende omgeving aan de Costa Blanca. De stad heeft sporen van verschillende beschavingen behouden, van Egyptische stukken die door de Feniciërs zijn meegebracht tot een Iberisch heiligdom en zelfs het grootste Romeinse schip ooit opgegraven in de Middellandse Zee. De geschiedenis van Villajoyosa is altijd diep verweven geweest met de zee, die zich uitstrekt langs de 12 kilometer lange kustlijn van dit charmante vissersdorpje.

 

€ 201.350

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.