JG2920

HOME > PROPERTY >

Exclusieve Modernistische Nieuwbouwvilla in Benissa

JG2920

Omschrijving

Ontdek de exclusieve modernistische nieuwbouwvilla, gelegen aan de betoverende kust van Benissa, op amper een steenworp afstand van het prachtige strand van La Fustera en een overvloed aan winkels, restaurants en diensten, allemaal op minder dan ongeveer 500 meter afstand.

Deze architectonische meesterwerk is verdeeld over drie weelderige niveaus op een ruim perceel van 1.050 m², met majestueus uitzicht op de uitgestrekte Middellandse Zee. Binnen wachten 3 slaapkamers, waarvan 2 met eigen badkamers, in totaal zijn er 3 volledige badkamers, een gastentoilet, en een keuken met een kookeiland, harmonieus verbonden met een open woon- en eetruimte, waardoor een unieke leefomgeving ontstaat.

De kelder is ontworpen om aan uw wensen te voldoen, met een royale wasruimte/berging en een veelzijdige ruimte die u kunt inrichten naar uw persoonlijke voorkeuren. Hier bestaat de mogelijkheid om een 4e slaapkamer met eigen badkamer te creëren, indien gewenst.

Buiten vindt u een prachtig zwembad van 40 m², omringd door een ruim terras en een onderhoudsvriendelijke designtuin met automatische irrigatie. Bovendien biedt de villa een royale parkeerplaats voor 2 of meer voertuigen, overdekt door een hoogwaardige luifel.

Deze villa wordt opgeleverd met een uitgebreide lijst van hoogwaardige voorzieningen, waaronder grote porseleinen vloertegels, een warmteterugwinningssysteem voor ventilatie, een moderne keuken met Bosch of vergelijkbare apparatuur, luxe afgewerkte badkamers, een prachtig verlicht zwembad, en een tuin met automatisch irrigatiesysteem. Daarnaast biedt het huis intercom- en voetgangerspoorten, afvalwaterzuivering volgens de voorschriften, een ruime oprit, vloerverwarming via een aerothermisch systeem, en airconditioning.

Deze villa is een perfecte belichaming van hedendaagse luxe en comfort aan de Costa Blanca.

€ 1.495.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.