JG3111

HOME > PROPERTY >

Exclusieve Moderne Villa’s met Optioneel Privé Zwembad in Ciudad Quesada

JG3111

Omschrijving

Deze villa’s beschikken over 2 of 3 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer, keuken, veranda op de begane grond, een groot solarium op de eerste verdieping en een tuin met eigen parkeerplaats. Er is ook ruimte voor een optioneel privé zwembad.

Deze residentiële villa’s zijn gelegen in Ciudad Quesada, in een gebied met diverse voorzieningen en een prachtig uitzicht op de Laguna de la Mata. De locatie is ideaal met alles wat u nodig heeft, zoals spa-baden, artsen, diverse restaurants, bars, een busroute, internationale pers en Hotel La Laguna**** met spa. Het gebied is al goed ontwikkeld. Gelegen op slechts 30 minuten ten zuiden van Alicante stad en op slechts 8 minuten van het fantastische strand van Guardamar.

Rojales is een van de belangrijkste bestemmingen voor residentieel toerisme aan de oostkust van Spanje. In een bevoorrechte omgeving biedt Rojales een uitstekende wegennetwerk, waardoor de internationale luchthaven van El Altet binnen 35 minuten bereikbaar is en de hoofdstad van Alicante binnen 45 minuten.

€ 429.900

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.