JG3132

HOME > PROPERTY >

Exclusieve Moderne Villa met Panoramisch Uitzicht en Luxe Voorzieningen in Monte Pego, Denia

JG3132

Omschrijving

Deze villa is ideaal gepositioneerd in een exclusieve omgeving, waar het prachtige uitzicht op zee wordt omlijst door overvloedige zonneschijn. Het biedt een gevoel van luxe en exclusiviteit, waarbij het D-vormige zwembad, dat doet denken aan een elegant jacht, met een oneindige kroon, het middelpunt vormt van het buitenleven. Verdeeld over twee verdiepingen, biedt deze villa een ruime woon-eetkamer en een moderne open keuken.

Met drie slaapkamers, elk met een eigen badkamer, en een gastentoilet, garandeert de villa maximale privacy en comfort. Ruime terrassen bieden de ideale ruimte om te genieten van het prachtige uitzicht, terwijl de weelderige tuin van 1400 m² een gevoel van rust en verbondenheid met de natuur toevoegt.

Stel je voor hoe het leven is in deze indrukwekkende villa, waar avant-gardistisch design harmonieus samensmelt met de omgeving, resulterend in een huis dat luxe en verfijning uitstraalt in elk detail. Met 3 slaapkamers, 4 badkamers, een ruime lounge, een eetkamer, en een open keuken, beslaat deze villa een bouwgrootte van 317 m² op een perceel van 1400 m², gelegen in Monte Pego, Denia, met een prachtig open uitzicht.

€ 935.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.