JG2833

HOME > PROPERTY >

Exclusieve Moderne Residentie in Torrevieja: Luxe Villa’s en Duplexen met Uitzicht op de Zoute Lagune

JG2833

Omschrijving

Moderne residentie gelegen in Torrevieja, bestaande uit villa’s met drie slaapkamers en duplexen op de begane grond en bovenverdieping met twee slaapkamers. De privé-urbanisatie biedt grote zwembaden en gemeenschappelijke ruimtes, met uitzicht op de zoute lagune.

Alle woningen hebben een witte gevel en zijn zonnig, met veel natuurlijk licht binnen. Ze zijn duidelijk beïnvloed door de mediterrane stijl. Er is ook veel aandacht besteed aan minder voor de hand liggende aspecten, zoals de gebruikte materialen en de hoogwaardige afwerkingen die zijn toegepast bij de constructie. Deze zijn het resultaat van onze meer dan 30 jaar ervaring in woningbouw.

De geschakelde villa’s vallen op door de perfecte balans die wordt bereikt door de combinatie van rechte, pure en minimalistische lijnen, samen met meer golvende en organische vormen. Dit geeft het geheel een elegante en verfijnde uitstraling die niet onopgemerkt zal blijven. Op het terras kunt u genieten van familiebijeenkomsten, zonnebaden of afkoelen in het inbegrepen zwembad van 10 m².

Bij de duplexen kunt u kiezen tussen uitzicht op de lagune of de middagzon, en tussen een woning op de bovenverdieping of de begane grond. In beide gevallen heeft u een fantastisch huis met veel natuurlijk licht en een ruime woonkamer die overgaat in de keuken.

Als u kiest voor de bovenverdieping, kunt u genieten van het uitzicht of zonnebaden op het grote solarium. Als u kiest voor de begane grond, kunt u profiteren van een terras met een privékelder. Deze kelder kan worden gebruikt als gastenverblijf, speelkamer voor de kinderen, of als een speciale ruimte om te genieten met familie en vrienden.

€ 414.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.