JG3084

HOME > PROPERTY >

Exclusieve Luxe Villa met Zeezicht: Ontdek het Paradijs van Jávea

JG3084

Omschrijving

In de nabijheid van enkele van de mooiste baaien in Jávea, gelegen tussen Ambolo en La Granadella, in de rust van een doodlopende weg, pronkt deze prachtige villa met originele architectuur.

Het strekt zich uit over een lang perceel dat openstaat naar de zee en omringd is door volwassen dennenbomen. Deze villa heeft de bijzonderheid dat ze een van de laatste vergunningen heeft verkregen voor 3 niveaus van leefruimte, wat haar nog aantrekkelijker maakt. U kunt nog steeds kiezen voor de interne en externe afwerkingen, waardoor u het uw eigen identiteit kunt geven, in de puurste Ibizaanse stijl of zelfs radicaal eigentijds.

De bouwkwaliteit is uitzonderlijk zorgvuldig, en het niveau van afwerkingen en materialen is zorgvuldig geselecteerd, zodat u kunt genieten van de schoonheid van de plek in alle rust.

Met zijn vier ruime slaapkamers en vier en-suite badkamers is deze woning perfect voor zowel het hele jaar door wonen als onvergetelijke vakanties. Het oneindig zwembad strekt zich uit tot aan de zee en wordt omgeven door prachtige terrasgebieden. De leefruimtes worden overspoeld met licht en bevinden zich op hetzelfde niveau als het zwembad, met een royaal open haard, eethoek en open keuken. De villa heeft ook een ruime garage.

Gelegen in een van de meest gewilde gebieden van Javea, bevindt het zich in een uitzonderlijk rustige en mooie omgeving. Kom en voel de sereniteit van de plek, en u zult betoverd worden door dit paradijs.

€ 3.150.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.