JG3116

HOME > PROPERTY >

Exclusieve Luxe Villa met Adembenemend Uitzicht en Moderne Voorzieningen in Benissa

JG3116

Omschrijving

Deze prachtige luxe villa is gelegen in de stad Benissa, provincie Alicante, in een rustige en gevestigde omgeving, op slechts 1600 meter van het strand van La Fustera.

Met een bebouwde oppervlakte van 450 m² en een perceel van 950 m², strekt deze villa zich uit over 2 verdiepingen, verbonden door een interne trap. Bij betreding via de tuin met automatische poorten biedt de kelderverdieping direct toegang tot een garage van 75 m², een wasruimte en een veelzijdige ruimte die kan dienen als fitnessruimte, thuisbioscoop, enz.

Een slaapkamer met eigen badkamer bevindt zich ook op deze verdieping. Via een toegangsdeur vanaf de straat komen we op de eerste verdieping. Hier bevinden zich een inkomhal, een open ingerichte keuken en een ruime woon-eetkamer met toegang tot een overdekt terras van 40,90 m² en het grote zwembad van 35 m² met terras en een eigen zwembadtoilet. Verder zijn er 3 slaapkamers (één met eigen badkamer) en een complete badkamer op deze verdieping.

De villa is voorzien van houten binnenschrijnwerk, een volledig uitgeruste keuken met Bosch apparatuur, LED-verlichting, een aerothermisch systeem voor warm water en vloerverwarming (alleen op de bovenverdieping), geleide airconditioning (warm en koud) door het hele huis, inbouwkasten, elektrische rolluiken en een alarmsysteem. Het rechthoekige zwembad heeft een overloopsysteem en is uitgerust met een warmtepomp.

€ 1.290.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.