JG3114

HOME > PROPERTY >

Exclusieve Halfvrijstaande Woningen met Privézwembad in Pilar de la Horadada

JG3114

Omschrijving

Deze nieuwe ontwikkeling bestaat uit vier half vrijstaande woningen in Pilar de la Horadada. Deze woningen beschikken over drie tweepersoons slaapkamers (allemaal met inbouwkasten), drie badkamers (waarvan één en-suite bij de hoofdslaapkamer), een volledig ingerichte moderne keuken (met ontbijtbar) en een open woon-/eetkamer die leidt naar een betegelde tuin met privézwembad en een parkeerplaats. Het solarium op het dak is toegankelijk via een trap vanaf de eerste verdieping.

Op slechts vijf minuten lopen van de ontwikkeling bevinden zich het stadscentrum en de prachtige zandstranden. De locatie is uitstekend om te genieten van de vele lokale voorzieningen, de Middellandse Zee en de vele blauwe vlag-stranden en jachthavens. De stad Pilar de la Horadada biedt alles wat u nodig heeft: supermarkten, plaatselijke winkels, bars en restaurants, een medisch centrum en een uitstekend sportcentrum voor degenen die op zoek zijn naar meer energieke activiteiten.

Daarnaast zijn er in de buurt diverse uitstekende kampioenschapsgolfbanen en fantastische commerciële centra. Met zowel de luchthaven van Alicante als die van Murcia op korte rijafstand, is het nog nooit zo eenvoudig geweest om hier te komen. Dit is een fantastische kans om te genieten van een uitzonderlijk klimaat dicht bij de warme en rustige Middellandse Zee.

€ 379.900

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.