JG3031

HOME > PROPERTY >

Exclusieve Bungalowwoningen in Beveiligd Residencial Complex in Roldán, Murcia

JG3031

Omschrijving

Welkom in Roldán, Murcia, waar jouw droomhuis wacht in het beveiligde en afgesloten in deze residencial complex. Ontdek de exclusieve bungalowwoningen, zorgvuldig ontworpen met 2/3 slaapkamers en 2 badkamers, een betoverend terras op de eerste verdieping en een adembenemend solarium op de bovenverdieping.

Betreed het elegante en functionele interieur, waar hoogwaardige vloeren een tijdloze klasse uitstralen. De volledig uitgeruste keukens in stralend wit gecombineerd met imitatiehout geven een moderne touch en zijn voorzien van state-of-the-art apparatuur. De badkamers stralen luxe uit met meubilair, een stijlvolle wastafel en doordachte verlichting. De slaapkamers zijn uitgerust met ruime kasten, compleet met lades en schuifdeuren, en elk huis is klaar voor de installatie van airconditioning.

De buitenruimte is even indrukwekkend, met een gemeenschappelijk zwembad dat uitnodigt tot verfrissende duiken en een prachtig sportterrein en kinderspelen op kunstgras voor uren speelplezier. Binnen deze urbanisatie wordt het sport- en recreatiegebied binnenkort geopend, met 4 paddle-tennisbanen, 1 bowlingbaan en een gezellige cafetaria-bar.

Dit is niet zomaar een huis, dit is een levensstijl. Hier combineer je het comfort van een perfect ontworpen woning met het genot van sportieve activiteiten en ontspanning in een veilige omgeving.

€ 200.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.