JG3086

HOME > PROPERTY >

Exclusieve Appartementen op Eerste Lijn, Slechts 50m van het Strand aan de Costa Blanca

JG3086

Omschrijving

EXCLUSIVITEIT AAN ZEE. Woon op een unieke locatie direct aan het strand aan de Costa Blanca.

22 woningen aan het strand, badend in het warme licht van de Middellandse Zee.

Ontdek deze prestigieuze residentiële ontwikkeling met 1, 2 en 3-slaapkamer woningen. Kies uit woningen op de begane grond met tuinen, appartementen met ruime terrassen en penthouses met solariums, die allemaal ongeëvenaarde uitzichten op zee bieden.

Op slechts 50 meter van de kust gelegen, biedt dit kustheiligdom ruime interieurs badend in natuurlijk licht, wat ontspanning en waardering voor de prachtige uitzichten vanaf de royale terrassen aanmoedigt. Elk aspect van het innovatieve ontwerp is zorgvuldig vormgegeven om de lichtinval te maximaliseren, waardoor de terrassen veranderen in idyllische toevluchtsoorden om te ontspannen en te genieten van de zeebries terwijl je de horizon bewondert. Gelegen aan de waterkant, te midden van adembenemende natuurlijke omgeving, biedt deze ontwikkeling een breed scala aan voorzieningen, waaronder een buitenzwembad, tuinen, speeltuin, volledig uitgeruste fitnessruimte, verwarmd zwembad en sauna.

De uitzonderlijke kwaliteit van materialen versmelt harmonieus met de natuur in de architectuur, waardoor een uniek residentieel project ontstaat dat is ontworpen om je een omgeving te bieden waarin je kunt genieten van het leven van je dromen. De woningen beschikken over ruime terrassen en uitzicht op zee, zodat je de zonsopgang vanaf de eerste rij kunt ervaren. We nodigen je uit om op een bijzondere manier “de Middellandse Zee te ervaren”: zonder lawaai, zonder files en weg van de drukte.

Elk huis is ontworpen met oog voor detail, met volledig uitgeruste keukens, centraal geregelde airconditioning met Air Zone-systeem, vloerverwarming, complete badkamers met zwevend sanitair, meubels, spiegels en doucheschermen, automatische zonwering, domotica systeem en nog veel meer.

€ 760.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.