JG3127

HOME > PROPERTY >

Exclusief Nieuwbouwproject in San Miguel de Salinas

JG3127

Omschrijving

Welkom bij een exclusief nieuwbouwproject gelegen in San Miguel de Salinas, op slechts 600 meter van het centrum! Dit moderne appartementencomplex biedt de perfecte balans tussen luxe en comfort, ideaal voor wie op zoek is naar een zomerse levensstijl. De appartementen, beschikbaar met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers, zijn ontworpen om aan al uw wensen te voldoen. Het complex bestaat uit 110 appartementen, waarvan de eerste fase, met 52 appartementen, wordt opgeleverd eind september 2025.

De woonruimtes variëren van 64m² tot 84m², met opties op de begane grond die beschikken over een eigen tuin of terras, en appartementen op de bovenste verdieping met een eigen terras en dakterras. Geniet het hele jaar door van de gezellige sfeer zonder de drukte van massatoerisme. Deze residentie is perfect voor zowel zomer- als winterverblijven. Ontspan en ontmoet uw buren bij het gemeenschappelijke zwembad of ontdek de charmante straatjes en voorzieningen in de omgeving.

De locatie biedt uitstekende nabijgelegen voorzieningen: winkels en bars op slechts 600 meter afstand, meerdere stranden op 15 minuten rijden, en zeven golfbanen, waaronder Villamartin op slechts 10 minuten afstand. Daarnaast bent u in 13 minuten bij het La Zenia Shopping Center, in 20 minuten in Torrevieja, en in respectievelijk 40 en 45 minuten bij de luchthavens van Alicante en Murcia. Een ziekenhuis is ook binnen 15 minuten bereikbaar.

€ 189.900

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.