JG3018

HOME > PROPERTY >

Ervaar Luxe en Comfort: Exclusieve Penthouse in Pilar de la Horadada

JG3018

Omschrijving

Ontdek een weelderige levensstijl met deze exclusieve appartementen in aanbouw in Pilar de la Horadada, slechts enkele minuten van het bruisende stadscentrum. Het project omvat in totaal twaalf appartementen, verdeeld over twee fasen. Fase 1 wordt opgeleverd in september 2025. De zes begane grond appartementen verwelkomen u met royale terrassen op het oosten/westen, compleet met privézwembaden. Deze woningen worden voorzien van drie slaapkamers, twee badkamers, een wasruimte en een ruime indeling.

De zes appartementen op de tweede verdieping bieden dezelfde luxueuze kenmerken, maar met een ongekend solarium van 108-113m2! Hier kunnen uw toekomstige bewoners genieten van een privé overloopzwembad, een volledig uitgeruste buitenkeuken, een pergola met stoffen bekleding en zelfs een afgesloten toilet op het dak. Alles waarvan u droomt, is hier inbegrepen!

De hoogwaardige afwerking van deze appartementen omvat apparatuur van Bosch of Siemens, elektrische rolluiken voor alle ramen, volledig geïnstalleerde airconditioning, compleet ingerichte badkamers en riante zwembaden. Deze woningen belichamen een perfecte combinatie van modern comfort en luxe, waardoor ze de ideale keuze zijn voor wie op zoek is naar een uniek stukje paradijs aan de Costa Blanca. Aarzel niet om uw dromen waar te maken!

€ 385.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.