JG2961

HOME > PROPERTY >

Duurzame, energiezuinige vrijstaande villa’s in Alfaz del Pi.

JG2961

Omschrijving

Dit duurzaamheidsproject is gelegen in Alfaz del Pi, Costa Blanca, waar 12 duurzame en energiezuinige villa’s met een unieke houten uitstraling te vinden zijn. Deze vrijstaande villa’s, elk met een eigen zwembad en tuin, bevinden zich in een exclusieve omgeving.

De villa’s bieden een unieke, gezinsvriendelijke en natuurlijke omgeving met alle benodigde voorzieningen in de buurt, waardoor u in alle rust en welzijn kunt genieten. Het unieke ontwerp met houten elementen en strakke mediterrane lijnen creëert een warme en harmonieuze sfeer, terwijl de duurzame en efficiënte kenmerken zorgen voor een milieubewuste leefruimte.

De uitzonderlijke locatie van deze villa’s, met overvloedig mediterraan licht, een zuidelijke oriëntatie en prachtig uitzicht op zee en bergen, biedt maximaal comfort en rust.

Bij het selecteren van deze locatie stond de harmonieuze integratie van de villa’s in de natuur centraal, met aandacht voor de groene omgeving, om uw levenskwaliteit te verbeteren en een positieve impact te hebben op de natuur.

€ 712.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.