JG3006

HOME > PROPERTY >

Exclusieve Designvilla met Adembenemend Uitzicht in La Granadella Javea, Costa Blanca

JG3006

Omschrijving

Dit weelderige project bevindt zich in een van de meest prestigieuze gebieden aan de Costa Blanca, La Granadella, met zijn natuurlijke omgeving, bospark en de beroemde baai van La Granadella met kristalhelder water.

De elegante designvilla is gelegen op een perceel van 925 m² en heeft een totale bebouwde oppervlakte van 677 m² verdeeld over 3 niveaus. Met 4 slaapkamers, 6 badkamers, overdekte parkeerplaatsen voor 2 auto’s, een fitnessruimte, opslagruimte en een kantoor voldoet deze villa aan alle wensen van het moderne leven. De open terrassen (140 m²) en het oneindige zwembad bieden een spectaculair uitzicht op de zee en het strand van Granadella.

Gebouwd volgens de nieuwste trends met materialen van de hoogste kwaliteit, biedt de villa alle voorzieningen voor een comfortabel en veilig leven. Geavanceerde systemen zoals domotica, vloerverwarming, airconditioning, een video-intercomsysteem en de installatie van een alarmsysteem met sensoren zijn aanwezig.

De keuken heeft een uniek ontwerp en is voorzien van hoogwaardige apparatuur van het merk NEFF. Ervaar luxe op zijn best in deze exclusieve villa met een adembenemend uitzicht op zee.

€ 4.500.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.