JG3071

HOME > PROPERTY >

Betreed het Domein van Exclusieve Luxe: Prachtige Privéwoningen in Benissa

JG3071

Omschrijving

Ontdek een nieuw niveau van luxe wonen in Benitachell, Benissa waar deze prachtige privéwoningen u uitnodigen om te genieten van het leven op een bevoorrechte locatie. Met adembenemend uitzicht op zee, omringd door een natuurlijke omgeving en perfect gelegen, biedt deze urbanisatie het ideale thuis voor het hele jaar door.

Deze residentiële parels bestaan uit 16 volledig onafhankelijke en op maat gemaakte luxe eengezinswoningen, variërend in grootte vanaf 273 m². Met 3 tot 4 slaapkamers, elk met een eigen en-suite badkamer, bieden deze woningen een comfortabel en luxueus leven.

Duurzaamheid staat centraal in dit project, waar prachtige huizen zijn ontworpen met ruimtes vol natuurlijk licht en voorzien van zonnepanelen en aerothermische energie om de ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Elk huis is ontworpen met buitenleven in gedachten, met open ruimtes om te genieten van het panoramische uitzicht en ontspanning. Uw woning wordt compleet met een privézwembad, barbecue, chillout-ruimte, garage en berging.

Met een innovatieve afwerking en verfijnd design, inclusief porseleinen afwerkingen die ruimtes karakter geven, bieden deze woningen maximaal comfort met vloerverwarming en optioneel domotica of slimme verlichting voor een nog comfortabeler leven.

Gelegen in een exclusief gebied van Benitachell, op slechts enkele minuten van het strand en dicht bij alle voorzieningen, lokale winkels en restaurants, biedt deze urbanisatie een perfecte balans tussen natuurlijke schoonheid en moderne gemakken.

Kenmerken:
– Zelfstandige eengezinswoningen
– Vanaf 273 m²
– 3 of 4 slaapkamers
– Badkamer geïntegreerd in elke slaapkamer
– Vloerverwarming
– Zonnepanelen
– Aerothermisch
– Privézwembad
– Barbecue
– Chill-outruimte
– Garage
– Opslagruimte
– Avant-gardistisch design
– Ruime en lichte kamers
– Privé-urbanisatie

Plaats:
Benitachell naast Benissa  een waar paradijs aan de Costa Blanca, ligt in het noordoosten van de provincie Alicante. Met bijna 3 km kustlijn biedt de stad indrukwekkende kliffen en afgelegen baaien. Het historische centrum, op korte afstand van de kust, geniet van een centrale locatie met gemakkelijke toegang tot naburige steden zoals Moraira, Jávea en Teulada.

€ 785.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.