JG2950

HOME > PROPERTY >

Stijlvolle Appartementen Nabij Voorzieningen in Orihuela Costa

JG2950

Omschrijving

Dit uitzonderlijke project omvat in totaal 50 appartementen, met een scala aan woonmogelijkheden om uit te kiezen. Elk appartement is zorgvuldig ontworpen om comfort en elegantie te bieden aan de bewoners. Variërend van begane grond opties met privétuinen tot tussenverdiepingen met terrassen en penthouses met privésolariums, verspreid over 4 verdiepingen.

Elk huis biedt twee ruime slaapkamers met ingebouwde kasten en twee badkamers, waarvan één en-suite met de hoofdslaapkamer. Binnen de omheinde en veilige urbanisatie kunnen bewoners genieten van prachtige gemeenschappelijke tuinen met een zwembad en twee sociale ruimtes, waaronder een fitnessruimte, tafeltennis en pooltafel.

De woningen worden volledig uitgerust opgeleverd met geïnstalleerde airconditioning, een witgoedpakket, afgewerkte badkamers, parkeerplaats en berging. De woningen bevinden zich in een bloeiende wijk, dicht bij de prachtige stranden van Torrevieja, Punta Prima en Playa Flamenca. De omgeving biedt ook gemakkelijke toegang tot de Laguna Rosa van Torrevieja, onderdeel van het natuurpark van de Lagunas de la Mata en Torrevieja, wat een fantastische gelegenheid biedt voor wandelingen en het bewonderen van het unieke landschap.

De locatie is omringd door alle nodige voorzieningen, waaronder supermarkten, het winkelcentrum La Zenia, het ziekenhuis van Torrevieja en de Villamartin golfbaan. Bovendien zorgt de nabijheid van de snelweg ervoor dat de luchthavens van Alicante en Murcia binnen handbereik zijn, met slechts een korte 40 minuten durende rit. Met zijn ongeëvenaarde ligging en voorzieningen belichaamt dit project de essentie van modern en comfortabel wonen aan de Costa Blanca

€ 198.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.